Home Actueel Nieuws VGGM lanceert vernieuwde Internetsite

VGGM lanceert vernieuwde Internetsite

Veiligheids- en gezondsheidsregio Gelderland-Midden lanceerde 30 december haar vernieuwde Internetsite; per 1 januari 2011 is namelijk Hulpverlening Gelderland Midden hernoemt naar VGGM (Veiligheids- en gezondsheidsregio Gelderland-Midden).

OpenSesame ICT implementeerde binnen twee weken een volledig nieuwe vormgeving voor de Internetsite www.vggm.nl. De content van de bestaande Internetsite kon eenvoudig worden hergebruikt en er zijn een aantal kleine vernieuwingen zoals leesbare url's en een RSS feed toegevoegd.

 

VGGM, voorheen HGM, maakt al sinds 2005 gebruik van het OpenIMS platform voor het beheren van haar Internetsite, het Intranet en verschillende Extranetten.

Over VGGM
Veiligheids-en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een complete hulpverleningsorganisatie voor Brandweer en Volksgezondheid (Ambulancehulpverlening en Gemeentelijke GezondheidsDienst) voor de veiligheidsregio Gelderland-Midden.
Veiligheids-en Gezondheidsregio Gelderland-Midden behartigt de belangen van zestien gemeenten en hun inwoners op het gebied van brandweer en volksgezondheid. In dit gebied wonen ongeveer 650.000 inwoners. Voor meer informatie bezoek de website www.vggm.nl.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.