Home Actueel Nieuws Vincent van Gogh papierloos met iBabs

Vincent van Gogh papierloos met iBabs

De medewerkers van zorginstelling Vincent van Gogh kunnen papierloos vergaderen. OpenSesame ICT en MSI hebben samen een standaard koppeling ontwikkeld tussen OpenIMS DMS en iBabs, de marktleider in papierloos vergaderen.

dms-ibabs_4128

Daarmee komt een belangrijke wens van Linda Van Boekel – Fransman en haar collega’s van het directiesecretariaat in vervulling: ,,Het werkt perfect en dat scheelt echt heel veel tijd.”  Vincent van Gogh gebruikt OpenIMS voor het beheren van poststromen, dossiervorming en kwaliteitsdocumenten. Die kunnen de bestuursteamleden nu eenvoudig via iBabs ophalen. Van Boekel – Fransman: ,,Daardoor is het ook in het dagelijkse werk een stap verder naar het optimale gebruik van het DMS.”

ibabs_bomen_331Koppeling DMS
Dat is precies de toegevoegde waarde die iBabs wil bieden, legt Niels Manshanden iBabs uit. ,,De stukken die tijdens vergaderingen nodig zijn, worden vaak in een DMS gecreëerd en beheerd. Hoe beter iBabs is aangesloten op een DMS, hoe meer plezier en gemak onze klanten ervan hebben. OpenSesame heeft de koppeling snel gerealiseerd en we hebben tal van ideeën om papierloos vergaderen, inclusief de voorbereidende werkzaamheden, nog eenvoudiger te maken. OpenIMS is daar uitermate geschikt voor.”

 

Besluitvorming
Door de koppeling aan iBabs hebben klanten van OpenSesame ICT ook nog meer plezier van hun DMS. Eric van Korven van OpenSesame ICT ziet dat in de praktijk gebeuren: ,,Kijk tijdens vergaderingen maar om je heen. Minder pen en papier, minder mappentassen, meer tablets. Omdat mensen weinig tijd kwijt willen zijn, en terecht, aan het later verwerken van aantekeningen, helpt de vergaderapplicatie enorm. Alle voordelen van het DMS, en dat in één moeite. iBabs is niet voor niets marktleider en we gaan samen nog vele mogelijkheden meer bieden om het DMS gebruik door vergaderen te stimuleren. Want dat leidt tot betere besluitvorming en als de vergadering klaar is, ben je ook echt klaar.”

Over Vincent van Gogh

Met 12.000 cliënten is Vincent van Gogh de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden Limburg en delen van Brabant.

vincentvangogh1_900Vanuit het motto 'herstel is haalbaar' worden mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen behandeld en begeleid.Uitgangspunt is dat je zorgen samen doet: samen met de cliënt en zijn naastbetrokkenen en samen met andere organisaties rond de cliënt. Daarbij streven de medewerkers permanent naar openheid en zijn toegankelijk voor de vragen van cliënten en hun omgeving, verwijzers en financiers.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van Open Standaarden. De standaard software oplossingen die zij daarvoor inzetten zijn OpenIMS en SugarCRM. OpenIMS is een web-platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.