Home Actueel Nieuws WLA certificering Staatsloterij met OpenIMS

WLA certificering Staatsloterij met OpenIMS

Oktober 2005. De Staatsloterij is druk doende met de certificering tegen de Security Control Standards van de World Lottery Association (WLA). Als onderdeel hiervan moet de documentatie worden ingericht. Het gaat hier om beleidsdocumenten, normen en werkinstructies voor diverse medewerkers.

De Staatsloterij zocht daartoe een oplossing voor het beheer en distribueren van deze documenten.

De documentatie die opgeslagen en ontsloten wordt bestaat uit elektronische documenten in verschillende vormen (Acrobat pdf, Word, Excel, PowerPoint, Visio, afbeeldingen (zoals .jpg en dergelijke).

De gekozen oplossing is gebaseerd op de implementatie van OpenIMS CMS en DMS en is ontwikkeld door Sogeti Nederland en OpenSesame ICT in opdracht van de Staatsloterij.

OpenIMS is een webbased oplossing waardoor het systeem in principe vanaf iedere werkplek, mits voorzien van een browser, binnen de organisatie toegankelijk kan worden gemaakt. Indien de OpenIMS server ook internet toegankelijk wordt gemaakt behoort werken op afstand (thuis, leveranciers, opdrachtgevers, buitenland) tot de mogelijkheden.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.