Home Klantcases Kuraray EVAL

Papierwinkel kost Eval dankzij DMS 80% minder tijd

Bij binnenkomst van het fabrieksterrein van EVAL op de linkeroever van de Antwerpse haven, sta je onmiddellijk op scherp. Een lichtkrant toont het aantal dagen dat ongevallen het bedrijf bespaard zijn gebleven: ongevallen zijn een zeldzaamheid. OpenIMS DMS draagt daar in belangrijke mate aan bij.

eval_europe

Met zijn Production Engineer bracht Steensens het probleem in kaart. Die was tot wel 15% van zijn tijd kwijt aan administratieve handelingen. Het SOP telde inmiddels ruim 1200 documenten en wijzigingen hadden soms een doorlooptijd van een maand, waardoor het effect van een verbetering te lang op zich liet wachten. ,,Bovendien”, benadrukt Steensens, ,,wij stimuleren innovatie. We zien graag dat operators verbetervoorstellen doen. Zij voeren de procedures uit en zien elke stap van dichtbij. We wilden graag meer verbetervoorstellen krijgen, waar de operators ook sneller baat bij zouden hebben.”

Een document controle en beheer systeem zou de oplossing bieden en Steenssens ging ‘shoppen’.  Dat leverde een drietal kandidaten op die hun verhaal kwamen doen. Steenssens: ,,Het systeem zou gebruiksvriendelijk moeten zijn en matchen met ons probleem. Dat deed OpenIMS DMS veruit het best.

Meer weten? Lees de volledige CASE hiernaast.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.